Disclaimer

Aansprakelijkheid
Deze site van Bakine (bakine.theimagefirm.nl) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Bakine kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. De op deze site opgenomen medische informatie is niet bedoeld als medisch advies en kan derhalve niet in de plaats worden gesteld van een persoonlijk medisch advies van bijvoorbeeld een arts of apotheker. Deze site bevat links naar andere internetsites. Bakine kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Bakine worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacy statement
Bakine verzamelt en verwerkt gegevens van bezoekers van deze website. Deze gegevens kunnen door Bakine en aan haar verbonden bedrijven worden gebruikt om webstatistieken te ontwikkelen. De door de bezoekers van deze website verstrekte gegevens kunnen ook door Bakine en aan haar verbonden bedrijven of toeleveranciers worden gebruikt om contact met bezoekers op te nemen of om deze producten en diensten aan te bieden (tenzij een bezoeker van de website aan Bakine heeft aangegeven geen contact te willen en aanbiedingen niet op prijs te stellen).

Bakine zal zich bij het verzamelen en verwerken van de gegevens houden aan de regelgeving op het gebied van privacy, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Tramedico B.V. zal redelijke maatregelen nemen teneinde te trachten de verzamelde persoonsgegevens te beschermen.

Bakine is gerechtigd dit privacy statement te wijzigen.

Voor overname van productinformatie gelieve contact op te nemen met bakine@bakine.nl

Powered by Content Management Systeem Content.tif CMS

Programming en scripting & Ontwerp: TIF Creative Concepts.

Programming en scripting: TIF Creative Concepts.

Ontwerp website: The Image Firm.